Zoeken naar tweedehands winkel

   
 
tweedehands winkel
 
Tweedehandswinkel Kapstok Leuven CAW heel Vlaanderen.
De winkel wordt volledig bemand door vrijwilligers, die zich dagelijks bezighouden met sorteren, wassen, presenteren en verkopen. Alle kleren in de winkel zijn gekregen van mensen die ons dat schenken. Sommigen omdat hun kleerkast nodig opgefrist moet worden, anderen uit solidariteit.
Vintage kledij te koop per kilo in nieuwe tweedehandswinkel Antwerpen Gazet van Antwerpen.
16/10/2017 om 0300: door mf. Een opvallende nieuwkomer in de Nationalestraat: naast de winkel van topontwerper Dries Van Noten komt een zaak in tweedehandskleding. Je betaalt er gewoon per kilo. Bij buurman Dries Van Noten komt u niet ver met 15 euro, maar bij Melting pot kilo vintage kunt u voor dat bedrag al met een kilo tweedehands kledij naar buiten stappen.
Opnieuw co.
Samen zetten we in op tweedehands van topkwaliteit, betaalbaar voor iedereen. Like us on Facebook. Werken bij Opnieuw Co? Ga naar onze vacatures. Het verhaal van. Ik werk al meer dan twee jaar als kassier in de winkel in Duffel.
De Kringwinkel Temse Onze Kringwinkels.
900 vierkante meter tweedehands en betoverend Kringwinkelplezier. De Kringwinkel Temse is een moderne en gezellige winkel waar je elke dag tweedehands goederen kan ontdekken. Het is vintage en retro beleven, en vooral gezellig grasduinen in deze nieuwste Kringwinkel van Den Azalee, met een ruim aanbod aan degelijke tweedehands meubelen en goederen, servies, bestek, allerhande keukenspullen, huisraad, speelgoed, boeken en nog zoveel meer plezante hebbedingen.
De winkel VERKOOPZAAL DE KOUTER van sabrina. 2dehands.be, de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
VERKOOPZAAL DE KOUTER. Huis Meubelen Winkel van sabrina. Verkoop van kwalitatieve salons, klein meubelen, tafels en stoelen Bezichtiging op Afspraak levering mogelijk mits een vergoeding voor meer info tel 0495 84 62 15 of 0478 13 79 25. datum recent datum recent.
Kies voor tweedehands, ga voor De Kringwinkel.
FR / EN. Dag van de Gever. Herbruikbare spullen geven Kringwinkel in jouw buurt. Meer over De Kringwinkel. Meer dan tweedehands. Tweedehands, goed voor het milieu. Goedkope spullen voor iedereen. Wie kringt, die wint. Onze tweedehands artikelen. Vintage en retro.
Overzicht van alle winkels 2dehands.be.
Wij zijn een Belgische webshop voor tweedehands en nieuwe onderdelen. We hebben meer dan 12, miljoen onderdelen online staan en we geven altijd een niet, goedgeld, terug garantie.Verzendkost bij ons is slechts 799, tot 30kg. voor elks wat. iets vinden ga je zeker. BEDANKT OM MIJN WINKEL TE BEZOEKEN.THANKS FOR LOOKING I MY SHOP.
Object moved.
Kleding tweedehands aankoop verkoop Antwerpen goudengids.be.
Kleding Tweedehands Aankoop verkoop. Provinciestraat 155, 2018 Antwerpen. Kleding Tweedehands Aankoop verkoop. Mechelsesteenweg 109, 2018 Antwerpen. Kleding Tweedehands Aankoop verkoop. Brederodestraat 163, 2018 Antwerpen. Kleding Tweedehands Aankoop verkoop. 19 BS Market. Sterlingerstraat 2, 2140 Borgerhout Antwerpen. Kleding Tweedehands Aankoop verkoop.
Vind jij een uniek stuk in de Oxfam-tweedehandswinkels? Oxfam-Solidariteit.
Vind jouw winkel. Waarom shoppen in een Oxfam-tweedehandswinkel? Elke keer wanneer je iets koopt in een Oxfam-tweedehandswinkel, gaat er geld naar de acties, projecten en programma's' van Oxfam in heel de wereld. Bovendien ben je duurzaam aan het consumeren én geen je een duwtje in de rug aan een bruisende sociale economie in België.
Kringloopwinkels in Turnhout.
Turnhout heeft 3 kringloopwinkels. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Turnhout kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingsuren, druk op de naam van de winkel.

Contacteer ons