Op zoek naar tweedehands kleding eindhoven?

   
 
tweedehands kleding eindhoven
 
2ndCHIC 2e hands merkkleding dames Eindhoven.
VERKOPEN VIA 2NDCHIC? Kijk hoe het werkt. Second CHIC verkoopt tweedehands merkkleding, schoenen, tassen en accessoires voor dames in Eindhoven. Toonaangevende topmerken en hippe labels. Wisselende collectie, wekelijks nieuw aanbod. Voor liefhebbers van pre-owned en vintage fashion. Kleding verkopen via onze winkel?
Vintage bij Second Floor in Eindhoven Eindhoven-Now.
Gevestigd in een voormalige slagerij vandaar dat lachende varkentje als logo aan de deur en vol met kwalitatieve tweedehands kleding, maar ook nieuwe spullen en zelfgemaakte producten. De uitgebreide collectie vintage en tweedehands kleding en schoenen van Second Floor in Eindhoven is voornamelijk ingebracht door de eigen klandizie.
Kringloopwinkel in tweedehands kleding Eindhoven Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In de stad Eindhoven is ook en universiteit, de Technische Universiteit Eindhoven. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Eindhoven, die ook te vinden zijn in de rubriek kringloopwinkel in tweedehands kleding! Cbr Contact Eindhoven. Belastingkantoor Eindhoven Eindhoven.
Welkom.
De Vriesstraat 20 Eindhoven. De winkel hangt helemaal vol met de mooiste merken voor weinig geld. Valentino red, Marc Cain, Josefien en Co, Diesel J-Brand, Sarah Pacini, Elisabetta Franchi, Maison Scotch, Atos Lombargini en nog veel meer. Onze winkeltijden zijn aangepast, maandag tot en met zaterdag.:
Originele tweedehands kleding in Eindhoven.
Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 040 843 58 55. Als je nieuwsgierig bent geworden naar het huidige assortiment tweedehands kleding in Eindhoven, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zónder winstoogmerk.
Kringloopwinkel Eindhoven Terre des Hommes.
In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Eindhoven kunt u dames, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen. Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis.
ReShare Store Eindhoven Reshare Store.
Winkels Actie Contact. ReShare Store Eindhoven. Het" is altijd weer een compliment als mensen niet door hebben dat ze een tweedehands winkel zijn binnengestapt. Ze zijn vaak verbaasd over de frisse uitstraling en de mooie items voor een kleine prijs.
Kinderkleding Speelgoed Store SOUL2SOULkidz.
for kids with big souls. SOUL2SOULkidz is sinds 2002 de leukste kinderwinkel van Eindhoven. We hebben maar liefst 150 m2 met topkwaliteit 2e hands en nieuwe merkkinderkleding speelgoed voor kids van 0 t/m 16 jaar. Mucho hippe merkjes voor fijne prijsjes EN iedere dag verse aanvoer!
Eindhoven Het Goed.
Dat zijn onder andere.: Kleding, schoenen, tassen. Gordijnen en overig textiel. Meubels, lampen, woondecoratie en overig huisraad. Cds, lps en dvds. Voor alle producten geldt dat ze netjes, schoon en heel moeten zijn. Wat kun je nog meer bij ons inleveren? Frituurvet, plantaardige olie. Welke spullen kan je niet inleveren? Niet alle spullen komen voor hergebruik in aanmerking. Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op. Welke spullen kan je niet inleveren? Niet alle spullen komen voor hergebruik in aanmerking. De volgende goederen kun je niet bij ons inleveren.: Bouw en sloopafval. Meubels en accessoires die kapot zijn. Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag informatie wat wel en niet geschikt is om in te leveren. Spullen die niet geschikt zijn kun je langsbrengen of laten ophalen bij de speciale afval milieubedrijven van de gemeente waar je woont. Kijk op de website van de gemeente of op voorkomafval.nl voor de adressen. Waar vind je onze textielcontainers. Onze textielcontainers vind je op verschillende locaties in de regio Eindhoven.

Contacteer ons